Inleiding tot de replica rolex Day-Date horloges 40 met het nieuwe Caliber 3255


Deze nieuwe combinaties, samen met de nieuwe dimensies en proporties, verduidelijken het concept van de DD niet helemaal. Desalniettemin is de nieuwe Rolex Day-Date 40 eleganter, licht verfijnder en nog steeds veelzijdig - moeiteloos draagbaar met een weekend outfit of met een pak. Eens op de pols creëert het gebruik van edele metalen een vrij zware polshorloge - vooral in platina - maar de redelijke diameter, het slanke profiel en het comfort van de president armband zijn nooit betwistbaar. De klassiek is herzien, niet gewijzigd.

Hier is de Rolex Day-Date 40 met het nieuwe Rolex Caliber 3255 replica. Exclusief gemaakt in edele metalen - goud of platina - het was jarenlang beschikbaar in de grootte van 36mm en recentelijk in 41mm (met de Day-Date II) maar nog steeds met hetzelfde complex: een 3-hand-timepiece die de datum en de dag op een unieke (maar nu iconische en hooggekopieerde) manier weergeeft.
Samen met de nieuwe wijzerplaat kleuren is de belangrijkste nieuwigheid die de Rolex Day-Date 40 overweegt natuurlijk zijn nieuwe maat - en dus een nieuwe zaak betekent. De Rolex Day-Date was altijd de meest elegante, verfijnde en luxe horloge van de Oyster Collection van Rolex - die ook elegante horloges heeft in de Cellini collectie.

Maar eerst, laten we terug op wat is sinds 1956 (het jaar van zijn allereerste introductie), de replica Rolex Oyster Perpetual Day-Date Superlative Chronometer officieel gecertificeerd. Deze lange naam is belangrijk om alles over dit luxe horloge te begrijpen.
Het is goed om te zien dat de mensen in Rolex nog steeds doen. Zoveel is gemaakt van het feit dat de nieuwe Apple Watch Edition meer dan $ 10.000 zal kosten - het in de prijsopgave van Rolex in de prijs zetten. De nieuwe Rolex Day-Date 40 is respectvol voor deze 4 pijlers, een waterbestendig, automatisch chronometer horloge dat zowel de datum als de dag weergeeft, samen met een luxe en verfijnd gevoel - aangezien dit klokje nog alleen beschikbaar is in edele metalen (geel goud, witgoud, roosgoud of platina).

In 1956 werd deze armband eerst geïntroduceerd en uitsluitend gemaakt voor de replica horloges Rolex Day-Date en staat hier nog steeds in goede positie in het kader van de nieuwe Rolex Day-Date 40. De soliditeit en het comfort zijn nu volledig toegelaten als evenals de kwaliteit van de verborgen sluiting. Een andere nieuwigheid is de aankomst van de president armband op elke editie - deze karakteristieke Rolex armband met 3 afgeronde links die nu volledig geïntegreerd is in het horloge en met een nieuw eindverbindingsontwerp komt.
Het brengt een hogere chronometrische prestatie, aangezien het Rolex Caliber 3255 niet alleen gecertificeerd is door de COSC, valt het goed aan de COSC-eisen, zoals de precisie wordt verteld door goedkope replica horloges rolex, die tweemaal zo groot is als die van een officiële chronometer. De bewegingen zijn officieel gecertificeerd, maar ook intern getest door Rolex in werkelijke omstandigheden van dagelijks gebruik en op samengestelde horloges (niet alleen op bewegingen). Al deze verbeteringen leiden ook tot een lager energieverbruik en een stroomreserve van 24 uur (vergelijkbaar met het vorige kaliber 3156) om 70 uur te bereiken.

De laatste van de nieuwigheden betreft de afwerking, omdat de nieuwe Rolex replica Caliber 3255 met een betere kwaliteit komt. De wijzerplaat herstellen - De fabriekswiel is gestript, gepolijst, de toegepaste markeringen zijn verwijderd en vervolgens wordt deze gereinigde wijzerplaat gebruikt als basis die moet worden aangepast. Of we nu kijken naar het ontwerp of de kwaliteit van de details, het resultaat is briljant. Niettemin zijn er weinig dingen te weten wanneer u wat interesse hebt voor aangepaste horloges.
  • replica rolex horloges
  • imitatie horloges
  • rolex replica
  • omega replica